Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 02-20-2012, 09:55 PM
Kujdestari's Avatar
Kujdestari Kujdestari is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,471
Default Graciano, Big Brother Albania 5

Reply With Quote
  #2  
Old 03-08-2012, 02:15 AM
Kujdestari's Avatar
Kujdestari Kujdestari is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2,471
Default Re: Graciano, Big Brother Albania 5


Graciano Tagani i BB5, jeta pa te atin…

Balerini simpatik Graciano ka ardhur ne jete kur nena e tij ishte vetem 15 vjece dhe per kete arsye ai e konsideron ate edhe si shoqen e tij me te ngushte. Megjithate, lidhjen e ngushte qe Graciano ka me te emen mund ta justifikoje edhe fakti se ai ka pasur prane vetem ate duke mos e njohur te atin deri vone.

Ai aktualisht vazhdon te jetoje me te emen ne shtepine e gjysherve, dhe babain e takon shume rralle.

Historia familjare e Gracianos i shtohet listes se gjate te historive te dhimbshme te banoreve qe kete jave duket se e kane kthyer ne “mode” t’i tregojne njera pas tjetres e njekohesisht t’ua qajne hallet njeri-tjetrit dhe “padashur” edhe publikut qe i ndjek e i voton.

Bluetooth
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
graciano


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off